Selv om vi måtte ta en kort pit-stop for å få på litt regntøy fikk vi til en rimelig bra tur i dag.

previous arrow
next arrow
Slider

Vi ble fire denne søndagen. Terje var kanskje den som var mest spent siden han hentet ny sykkel i går. Terje er nå offisielt ferdig med Harley, og valget falt på arbeidshesten BMW 1200GS. Ikke noe dårlig valg. En velkjent traver og bestselger i touring-segmentet. Og kanskje ikke uten grunn. BMW har gjennom mange år vist at disse syklene er allsidig og driftssikre.

 

Turen i dag gikk fra Horten til Holmestrand, Eidsfoss, Skollenborg, Hvittingfoss, Vivestad, Fon, Skoppum og tilbake til Horten. Planen var å kjøre til Sande og over Hanekleiva, men skyene var mørke og vi dreide mer vestover i håp om å skjære unna regnværet. Helt unna slapp vi derimot ikke. Vi måtte ta en stopp på Gullhaug for å finne fram regntøyet. Etter vi fikk på regntøy varte det heldigvis ikke lenge før sola dukket opp. Etter en kopp kaffe på i Eidsfoss tok vi turen videre langs Eikeren i retning Kongsberg før vi vente nesa sørover igjen.

Det er fremdeles fin temperatur, men i dag fant vi mye grus i veibanen over Gregershølet, og enkelte steder lå det vått løv i veibanen, hvilket minner oss på hvilken årstid vi er inne i. Jeg sier bare: Kjør forsiktig folkens!

Meld deg på å få tilsendt nyhetsbrev

2 Comments

  1. Leif O. R

    Møtte dere når dere kjørte ut fra Gullhaug,da kjørte jeg bil. Før på dagen kjørte jeg noe av samme ruten dere gjorde , da på en KTM 1190r. Tiden er kommet for å kjøre imellom regnbygene….håper på noen fine dager ennå før vinterlagring….Drive Safe..

Comments are closed.