Dagstur til Fredrikstad og Hvaler

Bortsett fra noen korte turer i nærmiljøet ble dette den første «langturen» med denne sykkelen.

– Se video i artikkelen.

Egentlig sitter jeg hjemme med eksamen denne helgen. Ved siden av jobb holder jeg på med et 60 studiepoengs studie i praktisk pedagogikk, og jeg har fram til 1. juni til å levere. Fruen og ungene er i Fredrikstad på håndballcup og da tenkte jeg det kunne være en god ide med en dagstur for å besøke dem.

MC-tur til Fredrikstad og Hvaler from Rolf W. Marthinsen on Vimeo.

Denne lørdagen i pinsen er det strålemnde vær, og etter og ha sett tre kamper skulle barna tilbake til skolen hvor de overnatter. Det  vil si at jeg står her i Fredrikstad med en nypolert Softail med tilnærmet full tank, og kvelden er fremdeles ung.

Hvaler neste

Valget var ikke vanskelig. Jeg har aldrig tidligere kjørt til Hvaler med bil eller motorsykkel. Jeg har kun vært der med båt, hvilket er helt fantatsisk. Med broer og tunnel er det fast veiforbindelse helt ut til Skjærhalden, og er man på tur så kjører man jo helt ut. Det var litt vind og det kjente jeg spesielt over den første broen. Det er tydelig at det er pinse og langhelg. Biler på enhver parkeringsplass og i Skjærhalden var uteserveringene bortimot fulle. På meg ble det en softis før jeg rettet styret hjemover.

Fredriksdad

Håndballturneringen holdt sted ved Merkur, og er man i Fredrikstad må man jo svinge nedom sentrum. Hvilket jeg gjorde på vei hjem fra Hvaler. Også uterestaurantene ved elva var rikelig besøkt.

Og for dere som har lest forrige artikkel, de nye speilene fungerer tilfredstillende.