En liten oppsummeringsfilm

Å reise på tur har tre spennende faser. Før man skal reise finner i hvert fall jeg glede med å planlegge turen. Å ha noe å glede seg til er fantastisk. Fase to er jo selve målet, og det sier jo seg selv at selve turen som regel er spennende. Den siste fasen er tiden etter reisen. Jeg finner mye glede i å filme og fotografere turer jeg har vært på. I dette innlegget finner du filmen fra min tur rundt Lysefjorden forrige uke. Flere ord er vel unødvendig. Håper du gidder å se hele filmen.

Mc-tur til Lysefjorden from Rolf W. Marthinsen on Vimeo.

4 thoughts on “En liten oppsummeringsfilm

  1. Hei Rolf. Fantastisk flott film og ett supert område å kjøre sykkel. Var der selv for ca 1 måned siden. Må snart ta turen igjen tror jeg. Imponert over at du får filmet slik du gjør. Setter du opp kameraet og passerer etterpå eller?? Nøt filmen og måtte se den 2 ganger ?

    1. Takk for hyggelig tilbakemelding. I tillegg til GoPro-kamera har jeg med et kamera til som jeg setter på stativ. Jeg starter kameraet og setter meg på sykkelen og kjører forbi. Litt jobb, men det er morsomt da.

      Rolf

  2. Tusen takk for en hææærlig film. Var i Lysebotn for et par år siden. Litt tung sykkel (1600gtl) for slike veier men det var en opplevelse. Hilsen Walter

Comments are closed.