En perfekt lørdag

For bare noen få dager siden tenkte jeg at nå er sesongen over, men plutselig ble det nesten litt vårlig.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Etter en krevende uke med mye jobb og familielogistikk er det utrolig deilig å stå opp uten at det er alarmen på vekkeklokka som har vekket deg. Fruen har reist på hytta med noen venninner, og jeg og de to yngste har en hel lørdag uten planer. Den yngste i huset foreslår å bake eplekake som en helgeaktivitet, og de to eldste har bestilt pappas hjemmelagde pizza når de kommer innom i kveld. Okay, men her har vi jo litt tid innimellom. Gradestokken viser 13 grader og det begynner å tørke opp ute etter nattens regnvær. Jeg må jo bare benytte sjansen nå. Kanskje blir det årets siste.

Som sagt så gjort. Skinndressen jeg har er ikke av de varmeste, derfor blir det gjerne Gore-tex på begynnelse og slutten av sesong. Vel ute på riksveien er det lite som minner at vi er inne i den kalde årstiden. Kanskje jeg skulle tatt skinndressen likevel? Sola skinner og V-twinn-motoren summer under bena mine. Ah…! Dette var nesten som årets første. En lettelse, en befrielse og et håp om at dette bare måtte vare.

Det ble ikke så veldig lang tur, men likevel. Å kunne «sløse bort» et par timer på denne måten er bare helt Konge. Yr melder fortsatt mildt og hvem vet, kanskje var heller ikke dette årets siste.

Meld deg på å få tilsendt nyhetsbrev