Fant to nye grsuveier på vei til hytta

Det er blitt mange mil på asfalt denne sommeren, nå er det på tide med noen fine grusveier.

Ferien er over, men heldigvis holder været seg her på Østlandet. De siste dagene har det vært varmt, nesten litt for varmt. Etter jobb på fredag pakket jeg sykkelen for en kort tur på hytta for å jobbe litt. På vei til Sigdal finnes det noen gode strekninger med grus. Det er utrolig deilig å sette av gårde helt alene, og ikke måtte kikke på klokka for når en er framme. Strekningen som normalt kjøres på cirka to timer tok tre -og en halv- denne fredagen. Ikke fordi det gikk spesielt sakte, men på grunn av omveier og filming.

Lest testen om Klim Badlands Pro

Nye grusveier med min KTM 790 Adventure R med Moskomoto reckless 80 v3.0
Det er fint lys nå på sensommeren.

Jeg har gått til anskaffelse av en ny kjøredress, en Klim Badlands Pro som er en laminatdress som skal holde kulde og fuktighet ute. Denne fredagen var det heller mye fuktighet som ville ut, og i fart lufter denne dressen ekstremt bra. Selv om gradestokken siste 27 – 28 grader var det ikke ubehagelig så sant jeg greide å holde fart i sykkelen.

Påjakt etter nye grusveier med min KTM 790 Adventure R

Nye grusveier

Kvelden ble så morsom at jeg helt glemte å se på bensinmåleren. Da jeg kom fram til hytta blinket reservelampen febrilsk. Det vil si at på hjemturen dagen etter måtte jeg kjøre rett til Prestfoss for å fylle før jeg skulle ta opp jakten på nye grusveier. Så mye drivstoff har jeg aldri fylt på KTM-en.

Etter en hel dag med å legge nytt gulv på dassen kunne jeg endelig sette meg på sykkelen igjen. Jeg hadde blinket meg ut et par nye veier som jeg ville prøve. Begge svarte til forventningene. Den ene endte ut i et særdeles koselig område ved et vann. Hadde jeg hatt en ekstra dag til rådighet hadde jeg blitt her. Hadde ikke hatt noe i mot å spendt opp hengekøya her.

Nå er det bare å rydde kalenderen. Det er heldigvis litt igjen av sesongen, og jeg håper det blir litt mer gruskjøring de kommende helgene.

Skogsbilveier. KTM 790 Adventure R