For en sesong

duc_en_pa_broen
VAKKER: Det er ikke bare pikene som tar seg bra ut på broen. Italiensk design tar seg bra ut hvor det måtte være.

Selv om været de siste dagene har vært strålende begynner det å nærme seg slutten på sesongen, men for en sesong. Derfor en liten oppsummering. Fra å være litt nede fordi jeg måtte bytte sykkel i våres til oppe i skyene med ny sykkel. Sykkelbyttet var først og fremst en nødvendighet hvis jeg skulle fortsette å kjøre sykkel. Men, at det skulle bli en slik opptur hadde jeg ikke trodd. Nå er det svært lite jeg savner med den gamle amerikanske jernhesten. Multistradaen slutter på ingen måte å imponere, og turene har blitt mange. Flest korte, men også noen litt lengre. 35 mil i en etappe er ikke lengre noe problem, og omveiene har blitt mange.

skrim
På vei over den smale broen fra Skrim.
svarstad
Langs veien ved Svarstad. Herfra gikk turen over Hvarnes og Andebu før jeg kom hjem.
trillemarka
TRILLEMARKA: En tur opp for å se på den nyinnkjøpte hytta før vi overtok.

Lite nyttekjøring

I går måtte jeg til en time hos lege på Nøtterøy, og med dette været var det naturlig å sette seg på Duc-en. Problemet med slik nyttekjøring er at turene som regel blir for korte. Derfor ble det en omvei lengre inn på øya før turen gikk til Åsgårdtstrand hvor jeg bare måtte ta bildet ovenfor. Det har blitt lite nyttekjøring, men det er heller ikke derfor jeg kjører sykkel. Dette er til ren forlystelse. Det har blitt noen turer til Vindfjelltun på tirsdager hvor det samles en god del sykler hvis været er bra. Ellers har vi kjøpt hytte i Sigdal. Før vi tok over tok jeg en dagstur opp hit og fikk testet hvordan sykkelen er på grusveier. Heller ikke det er noe problem for Multistradaen. Den lever virkelig opp til navnet sitt.

Måtte sesongen lenge vare

Denne høsten og vinteren vil jeg gå lyst i møte, og jeg vil leve lenge på minnene. Allerede nå har jeg begynt å planlegge en lengre tur neste år. Den vil foregå i Norge. Forhåpentligvis vil jeg nå Lofoten i løpet av sommeren. Foreløpig er det ingen av mine venner som har meldt seg, men det er jo ennå tidlig. Hadde vært kjekt med selskap på en såpass lang tur. Mens jeg skriver dette leker jeg med tanken om en liten tur i kveld.