Høsten er definitivt her

Man merker at høsten er i anmarsj. Temperaturen er ikke den samme som for noen uker siden. Lørdag fikk jeg klemt inn en liten tur, og det var ikke fritt for at det ble litt kaldt på fingrene.

svipptur-6Sent fredag fikk jeg melding om at det ble fellestur med HOG Chapter Sout East på søndag. Jeg meldte meg for ikke lenge siden inn i avdelingen, men har ennå ikke rukket å være mef på noen felles turer. Heller ikke denne søndagen hadde jeg tid. Lørdag derimot fikk jeg klemt inn en liten tur. Det ble ikke mange milene, men nok til at jeg fikk føle at dette etter hvert blir et savn når vi nå går mot en enda kaldere og mørkere tid i møte. Turen gikk fra Horten, opp til Revetal, langs Bispeveien, over mot Holmestrand og hjem igjen for å varme fingrene.

Medlemsmøte

Tirsdag deltok jeg på første medlemsmøte i HOG Chaper South East. Jeg ble vel tatt i mot og kom lett i prat med flere av medlemmene. Deilig å snakke med andre som snakker samme språk. Tilfredstillende å snakke om motorer, delatjer, ulike modeller uten at noen i selskapet holder på å sovne av kjedsomhet. Gleder meg til en ny sesong og håper jeg kan få noen turer med disse menneskene.

Selv om det begynner å bli kaldt, har jeg likevel håp om noen korte turer før sykkelen settes helt bort.