Indian FTR 1200 Rally (se video)

Jeg har aldri ikke hatt noe spesifikt forhold til Indian motorsykler. Etter jeg solgte min siste Harley har jeg aldri snudd meg etter amerikanske motorsykler.

Indian FTR 1200 Rally med en litt urban tankpad.

Når det er sagt ser jeg litt annerledes på det temaet nå. Prøvekjøringen av Flatracker-en fra USA ga meg et helt nytt syn på amerikanske motorsykler. Som du kan se i videoen ble jeg positivt overrasket over motor og kjøreegenskapene på denne sykkelen. Den var så morsom å kjøre at det ble litt vemodig å levere den tilbake til CBP i Skien.

Les flere tester her!

Indian FTR Rally FlatTracker

Jeg fikk to gode dager med perfekt kjørevær. Tankvolumet er ikke så stort og da jeg hadde kjørt en stund den første dagen viste tankmåleren at jeg måtte fylle. Selv om lampa lyste fikk jeg kun fikk på ni liter. Tankvolumet er nemlig ikke på mer enn 13 liter. Litt rart fordi jeg synes tanken ser mye større ut.

Jeg likte spesielt motoren og lyden av den. Den har mye krefter fordelt over hele registeret. Svingegenskapene var kanskje det som overrasket meg mest.

Som omtalt i videoen ville jeg ba byttet dekkene om jeg skulle gått til anskaffelse av et eksemplar.

Er du ute etter en sykkel som gir mange smil under hjelmen, og som ser skikkelig kul ut, kan jeg på det varmeste anbefale en Indian FTR 1200 Rally. Klikk på denne lenken for mer teknisk info.

Frontlykten er spesiell og blir lagt merke til. – Delikat, ikke sant?