Klar for ny sesong

Forrige uke hadde vi noen dager med bare veier og det fikk meg til å få ut fingeren.

previous arrow
next arrow
Slider

Ja, jeg vet; jeg skulle ha fått ut fingeren når det gjelder oppdatering av bloggen også. Det er ekstremt lenge siden det er publisert noe her. Etter jeg startet opp i ny jobb ble det rett og slett for hektisk en periode. Nå er jeg derimot tilbake, og håper jeg kan underholde deg med motorsykkelhistorier utover sesongen.

I dag var jeg på Dekk 1 på Sem og hentet to nye Pirelli Angel GT dekk. Jeg skrudde hjulene av selv og fikk dekkene montert på felg og avbalansert. Det var det siste som skulle gjøres med sykkelen før den er klar for veien. For å få av forhjulet skrudde jeg av bremseskivene, slik at jeg kunne løsne bremsekalipperen. I følge verkstedet på Løvaas i Holmestrand skal ikke dette være nødvendig. Derfor monterte jeg skivene på felgen før jeg skulle sette hjulet på plass. Hvilket jeg raskt angret på. For å få på bremsekalipperne må man presse ut klossene, og for å få på kalipperen på venstre side måtte jeg løsne på bremseslangene. Etter mye kløning rant all bremsevæsken ut. Så da ble det lufting og full pakke. For å få ut all luften holder det visstnok ikke med å bare løsne lufteskruen og pumpe med hendelen. Så i morgen må jeg kjøpe meg en bremselufter.

Jeg endte opp med Pirelli også denne gangen. Jeg har fått mange forslag om hva slags dekk jeg burde kjøpe, men men endte opp med Pirelli igjen. Dekkene som sto på var Pirelli Diablo Rosso 3. De satt godt på veien, men de holdt ikke mer enn ca. 7.000 kilometer. Denne gang falt valget på Angel GT. Samme dekkene som sto på da Ducati-en var ny.

Jeg så også på muligheten med å kjøpe dekk online, men med montering er det ikke så mange hundrelappene å spare. På Dekk 1 får jeg 35 prosent rabatt fordi jeg er medlem i Ducati Club Artic 71 grader nord. Da ble det ikke så hakkende galt.

Noen som har erfaringer med andre dekk på sin Multistrada?

2 thoughts on “Klar for ny sesong

  1. Har også veldig god erfaring med Angel GT D-spec .
    (D) spesifikasjonen ble levert som standart til Ducati Multistrada 1200 S Granturismo i 2013 og er bra på vått og tørt og gir mange mil

Comments are closed.