Lenge siden sist

Det var vært heller laber stemning på her på bloggen selv om vi er godt i gang med sesongen. Årsaken er at jeg begynte i ny jobb 1. mai.

previous arrow
next arrow
Slider

Jeg har nå trådt ut av lærerrollen og begynt som kommunikasjonsrådgiver hos Norsk Motorsykkelforbund (NMCU). Kjempespennende, men det har vært hektiske dager. Det tar litt tid å få oversikt i alle nye arbeidsoppgaver, men det er kjempemoro.

Jeg har derimot fått noen mil på Multistradaen da. Både i forbindelse med jobb og privat. Har blant annet hatt to fine turer til Vindfjelltun hvor det har vært pakket med sykler. Den ene turen var jobbrelatert. Det kan du lese mer om ved å trykke på denne linken.

I forbindelse med Tour of Norway holder jeg også på med en sak om dem som kjører motorsykkel i sykkelritt. Jeg har filmet, fotografert og intervjuet nøkkelpersoner som sørger for at profesjonelle sykkelritt blir så sikre som mulig.

Lørdag 12. mai var jeg også på et jobboppdrag for å dekke Se oss-aksjonen på Raufoss. Det var en relativ kald opplevelse. På vei opp var det ikke mer en 6 grader over Lynga, i tillegg til tåke. Da jeg kom fram var jeg så kald at jeg fikk litt skjelven. Men, utover dagen ble det langt bedre, og hjemturen ble helt fantastisk.

På tirsdag tok Terje, sønnen til Hans-Petter, Hans-Petter og jeg nok en tur til Vindfjelltun. Det er herlig å se så mange med samme interesse, på samme plass, samtidig. Hjemover kjørte vi over Hvarnes. En flott og svingete vei, men har du tenkt deg over her -vær forsiktig. Det lå mye grus flere steder, hvilket legger en demper på stemningen.

Nå er det pinse og det blir i hvert fall en tur på hoyen på mandag, kanskje før også. I bildesliden kan du se noen bilder fra det som har skjedd den siste tiden. Håper jeg får frigjort litt tid fremover til å oppdatere bloggen.