Lite kjøring og mye juging

Etter en slitsom helg med gode venner på Trollrally i Fyresdal er det godt å gradvis tilnærme seg normalen igjen. Jeg var førstereis, men blir nok ikke sistereis.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Ifølge et innlegg på treffets facebook-side ble det registrert så mange som 1285 sykler. Hvilket vil si at det ble noen troll i trollskogen i nord-enden av Fyresvatnet. De som kom tidlig onsdag eller torsdag var litt uheldige med været, men jeg ankom ikke før fredag kveld og har ikke registrert et regndrypp hele helgen. Lite vind, varmt om dagen, men kanskje litt kaldere om natten enn jeg hadde forestilt meg. Natt til lørdag måtte jeg stå opp og få på noe mer klær før jeg kunne fortsette skjønnhetssøvnen.

 

Det er mange år siden jeg var i Fyresdal sist, men for et vakkert sted. På vei opp kjørte vi sørover fra Treungen på 41, og tok av til 355 som fører til vestsiden av Fyresvatnet og til slutt Fyresdal. Når det er sol og fint vær er denne veien luftig og vakker, selv om asfalten kunne vært bedre.

 

Jeg kjørte oppover sammen med Frank som er en kollega. Vel oppe møtte vi en kollega til -og en liten gjeng fra Tønsberg mc-klubb. Fantastiske mennesker med mange morsomme historier på lager. Lørdag formiddag er det visstnok tradsjonen for noen av deltakerne og samles på Meieriet cafe-pub-pizza. Sjefa sjøl heter Aud og vet å gjøre folk til lags. Med livemusikk ute på plassen ble stemningen såpass god at en liten cowboy-strekk måtte til for at kvelden skulle kunne reddes.

 

Hjemturen delte jeg med seks av mc-klubbens deltakere. Vi satte nesa nordover mot Vrådal, kjørte på østsiden av Kviteseidvatnet på 41 ned mot Drangedal, deretter til Posrunn etterfulgte av ren transportetappe på E18 til Horten. Vemodig å tenke på at sesongen er på hell. I kalenderen min er det ikke oppført flere turer i år. Jeg krysser fingrene for at vi får en mild høst og mange ettermiddagsturer før vinterkonservering.

Meld deg på å få tilsendt nyhetsbrev

4 thoughts on “Lite kjøring og mye juging

  1. Kos og treffe deg å bli kjent. Troll og Aud på meiriet er tradisjon for Tønsberg mc klubb.

  2. Hyggeleg skildring av Trollrallyhelga i Fyresdal. Flott at de trivast – vi set stor pris på arrangementet, som går problemfritt år etter år. Ekstra hyggeleg at de brukar lokalt næringsliv, både butikkar og serveringsstader!
    Velkomen tilbake neste år!
    Helsing Edvard Nesland, næringssjef i kommunen.

Comments are closed.