Litt kaldt ennå, men vi er i gang

Forrige gang jeg testet sykkel lå temperaturen på ca 6 – 7 grader. I dag viste gradastokken to-sifret. Det er tidlig ennå, men jeg er i gang med å teste sykler for MC-bladet.

Den nye Streetfighteren ser rampete ut, og det er den også.

I dag var det Ducati Streetfighter som stod for tur, og for en maskin. 178 kilo tørrvekt og 208 hestekrefter, hvilket sier seg selv. Dette ble en heftig opplevelse! Jeg var så heldig å få med meg Jon Klasbu på foto i dag. Jon er en utrolig dyktig fotograf som ofte stiller opp for en gammel venn. Jeg skal ikke røpe for mye om testen i denne bloggen. Testen kan du lese mer om i neste utgave av MC-avisa. De feteste bildene kan du også nyte i bladet. Jon og jeg har også laget en video som vil vises på mcavisa.no og Motor24s Youtube-kanal.

I tillegg til at temperaturen i luften ikke er sommerlig er asfalten også kald. Skal du lufte to-hulingen nå bør du ta hensyn til dette. Det er ikke like lett få få godt grep med kalde dekk på kald asfalt. Det ligger også en del saltrester og grus enkelte steder.

Det er snart påske, men jeg våger meg i morgen på en ny test-sykkel. Hvilken sykkel det er kan du lese om neste gang du er inne på denne bloggen.

NY OG GAMMEL: Ducati lanserte Streetfighter 848 i 2012. Nå er den her i en heftig V4-utgave.