Lot oss ikke stoppe av regnværet

Selv om vi måtte ta en kort pit-stop for å få på litt regntøy fikk vi til en rimelig bra tur i dag.

previous arrow
next arrow
Slider

Vi ble fire denne søndagen. Terje var kanskje den som var mest spent siden han hentet ny sykkel i går. Terje er nå offisielt ferdig med Harley, og valget falt på arbeidshesten BMW 1200GS. Ikke noe dårlig valg. En velkjent traver og bestselger i touring-segmentet. Og kanskje ikke uten grunn. BMW har gjennom mange år vist at disse syklene er allsidig og driftssikre.

 

Turen i dag gikk fra Horten til Holmestrand, Eidsfoss, Skollenborg, Hvittingfoss, Vivestad, Fon, Skoppum og tilbake til Horten. Planen var å kjøre til Sande og over Hanekleiva, men skyene var mørke og vi dreide mer vestover i håp om å skjære unna regnværet. Helt unna slapp vi derimot ikke. Vi måtte ta en stopp på Gullhaug for å finne fram regntøyet. Etter vi fikk på regntøy varte det heldigvis ikke lenge før sola dukket opp. Etter en kopp kaffe på i Eidsfoss tok vi turen videre langs Eikeren i retning Kongsberg før vi vente nesa sørover igjen.

Det er fremdeles fin temperatur, men i dag fant vi mye grus i veibanen over Gregershølet, og enkelte steder lå det vått løv i veibanen, hvilket minner oss på hvilken årstid vi er inne i. Jeg sier bare: Kjør forsiktig folkens!

Meld deg på å få tilsendt nyhetsbrev

2 thoughts on “Lot oss ikke stoppe av regnværet

  1. Møtte dere når dere kjørte ut fra Gullhaug,da kjørte jeg bil. Før på dagen kjørte jeg noe av samme ruten dere gjorde , da på en KTM 1190r. Tiden er kommet for å kjøre imellom regnbygene….håper på noen fine dager ennå før vinterlagring….Drive Safe..

Comments are closed.