MC-messa i Porsgrunn

All ære til Brevik MC-klubb som gir oss mc-entusiaster noe å korte ned ventetiden med. Et mektig dugnadsarbeid uten sidestykke.

Det var mye vakkert å skue på mc-messen denne helgen.

For oss som liker å ferdes på to hjul kan vinteren virke lang å meningsløs. Heldigvis finnes det lyspunkter som dette innimellom. Jeg kjører gladelig åtte mil for å se veteran -og nye sykler i tillegg til å treffe likesinnede.

Jeg må si meg imponert over Brevik MC-klubb som greier å arrangere et så proft arrangement basert på dugnadshjelp. Og det var mye spennende å se. Noen nyheter var det også å spore som for eksempel BMWs nye supertouring K 1600 Grand America. En sykkel jeg tror vil slå an for de som elsker langturer. Her tror jeg Ultra Glide-en til Harley vil få stor konkurranse.

Med en seks-sylindret motor med 175 Nm, hvor du kan hente hele 70 prosent av momentet helt nede fra 1500 omdreininger, vil jeg tro at du også med passasjer vil trives på lengre avstander. Sykkelen veier 364 kilo med full tank, men vil nok ikke være noe sinke i trafikken med sin 160 hesters motor. Prisen er heller ikke avskrekkende hvis man for eksempel skal måle seg med sin amerikanske konkurrent. Veiledende prislapp starter på 307.300 kroner.

I  tillegg til fothvilere har sykkelen originalt fotplater, plassert foran fothvilerne, som gir deg mulighet til å variere kjørestilling på lange strekninger. Med en solid kåpe og romslige vesker ligger alt til rette for lange turer i inn -og utland.

previous arrow
next arrow
Slider

Meld deg på å få tilsendt nyhetsbrev