Noen oppgraderinger

blinklys_2

Helt siden jeg kjøpte denne sykkelen har jeg savnet blinklys. Av en eller annen årsak har forrige eier funnet avbiteren og røsket disse kjekke inretningene av. Blinklys på motorsykler er riktignok ikke påbudt. Det heter seg derimot at dersom sykkelen har blinklys skal de virke.

blinklys_1Helt inne ved kontaktene har amatørelektrikkeren klippet over ledningene uten å ofre en tanke på neste eier som kanskje kunne tenke seg lamper til å vise hvorhen i verden han eller hun har tenkt seg.

Jeg har heldigvis en god venn som heter Ronny. En sånn venn som man kan ringe til dersom man trenger hjelp. Ronny kjører også Harley og jobber med lednineger og sånt. Sammen fant vi ut hvor vi igjen skal koble oss på. Så var det fram med loddebolten. I skrivende stund har jeg kun blinkende lys på høyre side av sykkelen. Da jeg skulle koble venstre side virket alt helt fram til jeg fikk loddet ledningene sammen. Så inn i h… irriterende. Må jeg ringe til Ronny igjen?

blinklysSiden jeg først har sykkelen på bukken skrudde jeg like godt av forhjulet. Dekket begynner å bli slitt og jeg synes det er på tide med et nytt dekk. V-twin i Sorgata fikk den jobben. Leverer hjulet der nå, og ser i kveld med friske øyne på dette blinklysgreiene.