Ny Harley i hus

Etter tre år i garasjen med ødelagt girkasse var tiden overmoden for en avgjørelse. Sportsteren ble solgt på rot. Ikke akkurat noe stort savn. Sportster er ikke min type sykkel. Nå står det noe helt annet i garasjen.

Tidlig fredag morgen huket jeg hengeren på bilen og satte kursen mot Sandnes. Via finn.no hadde jeg tidligere gjort avtale med en kar derfra om kjøp av en Softail Custom. Sykkelen er en 98 modell, men i svært god stand. Sort med mye chrome. Akkurat slik jeg synes en sykkel skal være.softail-5-edit

Jeg har i flere år ønsket meg en Custom. Mye fordi den passer passer langt bedre til meg enn en Sportster. På Softailen kan jeg strekke ut bena mer og den har en fantastisk bra kjørestilling.

softail

Å kjøre til Sandnes er langt i seg selv, men tur-retur samme dag ble rimelig heftig. Jeg valgte å sette sykkelen på henger, og ikke kjøre den hjem. Dels fordi jeg fikk med alle originaldelene. Dels fordi været ikke var så bra. I tillegg til at det var kaldt regnet det litt innimellom.

Jeg har fått en liten prøvetur, men har foreløpig ikke fått kjørt så mye. Jeg har vasket og polert, og skinnende står den og venter i garasjen. Det skal regne i morgen også, men jeg håper på litt kjørevær i løpet av uka.

Det er fin lyd i den gamle amerikaneren. Forrige eier har satt på et Screaming Eagle anlegg og en hypersharger. Hvilket vil si; bra lyd og bedre effekt. Alt i alt er jeg svært fornøyd. Håper på en sommer med mye bra vær og fine turer. Har vært i kontakt med et par kamerater alt, og forhåpentligvis blir det en tur til Geiranger og Trollstigen i løpet av sommeren.