Ny jobb

Nå er det lenge siden bloggen er oppdatert med noe spennede. Kanskje ikke så rart med tanke på at snøen ligger tjukk ute på gårdsplassen.

I den nye jobben får jeg brukt mer av min spisskompetanse. Tekst, foto og film blir det nok mye av.

Jeg lengter alltid etter vår og bare veier, men denne våren blir helt spesiell for mitt vedkommende. Jeg har nemlig fått ny jobb. Og det er ikke hvilken som helst jobb. For dere som ikke vet jobber jeg i dag som medielærer på Horten videregående skole. Jobben jeg nå har fått er kommunikasjonsrådgiver for Norsk Motorsykkelunion (NMCU).

En kjempespennende mulighet til å være med på å formidle norske motorsyklisters rettigheter. Siden jeg forlot journalistikken, for snart sju år siden, har jeg hatt et brennede ønske om å skape flere medieprodukter selv. Det var faktisk slik denne bloggen ble til. Jeg tiltrer i den nye jobben i mai, og gleder meg stort. Det blir kjempespennende med mange nye utfordringer.

Selv om det blir nye, spennende og krevende arbeidsoppgaver i den nye jobben har jeg planer om å opprettholde bloggen, selv om det nå blir motorsykkkel som tema på heltid. Vi er en kameratgjeng som blant annet har planlagt en tur i juni, og med tanke på den nye jobben blir det  sikkert enda flere turer i løpet av sesongen som kommer.

I den nye jobben blir en av mine oppgaver i større grad å synliggjøre NMCU, og hva organisasjonen står for. For alt jeg vet kan det jo hende at noe av det stoffet kan prege bloggen også.

Selv om det akkurat nå virker lenge til, nærmer våren seg. Min røde venn står godt konservert i varm garasje. Jeg sjekker daglig hvordan den har det, og om ikke lenge skal den få et nytt oljeskift og nye filtre, slik at det bare er å trykke på startknappen når vinteren endelig slipper taket. Vi snakkes 🙂

 

Meld deg på å få tilsendt nyhetsbrev

4 thoughts on “Ny jobb

Comments are closed.