Ny sponsor på plass – ladeselskapet Mer vil hjelpe

Planleggingen av Norge på langs-turen er godt i gang og jeg er så heldig at jeg har fått en ny sponsor. I tillegg til at Erling Sande har sagt ja til å låne meg en sykkel har ladeselskapet Mer (tidligere Grønn kontakt) sagt at de vil spandere strøm fra sine ladere langs veien. – Hvor kult er ikke det!

Les mer om turen her

At jeg allerede har fått to solide sponsorer gjør planleggingen min langt enklere. Allerede nå vet jeg at det faktisk blir noe av denne turen. Det blir likevel et prosjekt som vil koste meg penger, men det blir jo også en spennende opplevelse i tillegg til jobben jeg skal gjøre. 

I tillegg til å sette opp reiserute og finne mennesker jeg kan snakke med underveis jobber jeg parallelt med å finne flere sponsorer. Jeg håper etterhvert å få til en avtale som kan hjelpe meg kostnadene til overnatting. Jeg har noen baller i luften og håper noen fanger en av dem snart.

Ellers har jeg behov for litt hjelp til filming. Er det noen som er gode bak et videokamera, som er bosatt et eller annet sted langs veien? I såfall hadde jeg satt veldig pris på om non kan hjelpe til med filming.

Jeg er også på utkikk etter mennesker langs veien som kan fortelle historer om spennende steder og aktiviteter, gjerne MC-aktiviteter. 

Underveis vil jeg gjerne snakke med folk, men det hadde vært skikkelig kult og kjørt kortesje på noen strekninger. Er du medlem av en mc-klubb og synes dette høres morsomt ut så ikke nøl med å ta kontakt.