Ny vår

duc-en_copy

Jeg kan huske tiden etter jeg fikk min første moped. Følelsen av å føle seg fri og forflytte seg dit man ville uten av å være avhengig av andre. Men, det aller beste var kanskje å kjøre seg en tur, stoppe for å slå av en prat med de andre gutta med moped utenfor gatekjøkkenet. Ikke gjøre så mye, men leve i nuet.

Jeg har kjent litt på den følelsen de siste dagene. Siden jeg fikk ny sykkel i hus har jeg stadig stukket av for å kjøre en liten tur. Jeg har våknet tidlig om morgenen og kjørt en god runde før jeg må begynne på jobb. Jeg har også hatt noen fine kveldsturer, og en dagstur jeg beskrev i forrige innlegg. For en følelse! Om ikke mange dagene fyller jeg 50, men den siste tiden har jeg assosiert meg med 16-åringen med sin første moped.

Jeg har også blitt bedre kjent med sykkelen. Neste uke må den allerede på førstegangs-service. Hvilket vil si at det har blitt noen mil de dagene det har vært oppholdsvær. Den store røde er en fantastisk maskin, og jeg liker aller best de utrolige kjøreegenskapene. Dette er en sykkel som mestrer de fleste forhold, kanskje med unntak av terreng. Noe jeg ikke har planer om foreløpig. Jeg liker også svært godt motoren som har krefter i bøtter og spann. Måtte dette bli en fantastisk sommer.

4 thoughts on “Ny vår

  1. Godt skrevet! Har det på nøyaktig samme måte.. Jeg kjøpte samme sykkel for snart et år siden, og jeg har aldri hatt sånn abstinens (PMS) gjennom vinteren før! Er heller ingen ungsau lenger, fyllte akkurat 57…

  2. Har det slik selv. Har en Monster 1200. Etter en 50 mils kose tur og jeg kommer hjem, må jeg fortsatt ta noen ekstra runder før jeg kan parkere. Blir aldri lei den Ducatien.

Comments are closed.