Nye speil og dårlige sidevesker

Etter jeg byttet styre fungerte de speilene som stod på heller dårlig.

speil-6

Speilene som stod på var uoriginale med teksten»Live to Ride». De var fulle av krom og relativt pene, men bygger lite ut til sidene, og ikke helt etter min smak. Problemet med speilene var nettopp hensikten. Altså sikten bakover. Det eneste jeg så i speilen var mine egne armer. Nå er ikke jeg så opptatt av armene mine så jeg tenkte at her må jeg gjøre noe. Originalspeilene fulgte med.

Originalspeilene bygger heller ikke så mye ut til sidene, men de har buede glass og fungerer som vidvinkel. Det vil si at man får mer av omgivelsene med seg. Men, også i disse speilene ble overarmene mine det mest fremtredende.

speil-2   speil-1   speil-3

På Finn. no kom jeg i kontakt med Tom Svendsen i Sandefjord som importerer sykler og deler fra USA. Han hadde noen rimelige speil som er litt mindre, men ser bedre ut. Disse bygger mer ut til sidene. Jeg er litt usikker på kvaliteten, men siden de var svært rimelige tenkte jeg at det var verdt et forsøk. Foreløpig ser det bra ut, men siden det regnet i går da jeg monterte speilene har jeg ikke fått testet dem ennå. Senere i dag skal jeg en tur til Fredrikstad. Da får jeg testet ut hvordan speilene virker.

Skuffet over sideveske

Da jeg kjøpte T-barstyret fra Harley Høgger’n. Bestilte jeg også en liten sideveske. Kvaliteten på denne veska var vel heller så som så. Det fulgte ingen monteringsremmer med, og da jeg skulle sette fast veska røk to av festene på baksiden. Spennene bøyer seg når man skal feste lokken. Vesken var ny og til den prisen burde kvaliteten være vesentlig bedre.