Pakket og klar

turklar
FULLT PÅKLEDD: Den store røde har fått på seg sine originale vesker. Med toppkoffert har jeg rikelig med plass.

Etter flere besøk på yr.no valgte jeg å utsette turen en dag. Det var meldt skikkelig drittvær, og valget ble etterhvert ganske enkelt. Nå er derimot alt pakket og klart, og i morgen tidlig bærer det av sted. Jeg har pakket med foto, filmutstyr samt fjellstøvler. Tenkte jeg skulle benytte anledningen til å gå en liten tur opp på Preikestolen når jeg først er på de kanter. Siden jeg ikke gidder å bo i telt ble det litt ekstra arbeid med ombookinger, men alle jeg snakket med på telefon var vennlig stilt selv om det er rimelig fullbooket i dette området nå.

Skjermbilde 2016-06-20 kl. 17.46.18
Omtrent slik ser ruta ut. Jeg regner med å bruke fire dager.

Første etappe går til Lysebotn. Derfra går veien videre til Preikestolhytta. Herfra setter jeg kursen mot Folgefonna, og tar en overnatting i Rosendal før jeg kjører over fjellet igjen via Haukeli. Jeg prøver å komme meg tidlig av gårde i morgen tidlig siden første kjøre-etappe blir på cirka 36 mil.

4 thoughts on “Pakket og klar

  1. Flott tur. Du bør kjøre over den nye Sands brua og inn til Sauda , over fjellet til Røldal , Du ender opp på samme destinasjon som den ruten du tar om Suldal

Comments are closed.