Prøvekjører Ducati

ducati

I dag føler jeg meg nesten som en sviker. Jeg har i dag vært i Holmestrand og prøvekjørt to forskjellige Ducatier. Er jeg i ferd med å konvertere?

ducati_2

De siste månedene har jeg tenkt mye. Etter mye problemer med rygg er jeg iferd med å innse at kanskje den gamle Customen ikke er ideel for meg likevel. Jeg blir sittende litt krom i korsryggen, og i løpet av de få korte turene jeg har hatt i år har jeg hatt smerter etter endt tur. Dette er ikke noe lett erkjennelse, og jeg har faktisk lagt sykkelen ut til salgs på finn.no. Ikke noe lett avgjørelse. Jeg har i lang tid hatt lyst på en slik sykkel og jeg synes fremdeles den er stilig og jeg trives godt med lyd og følelsen av å kjøre en ekte Harley.

En stund har jeg kikket på finn etter alternativer med samme merke, altså HD. Jeg synes at Ultra-gliden er for stor. Streetgliden er stilig, men kunne i såfall tenkt meg en ganske ny. De noe tilårskomne synes jeg ikke er så fine.

ducati_1

Italiensk

Jeg har en stund hatt et godt øye til Ducati. Helt på den andre siden av skalaen sammenliknet med Harley-Davidsen. Moderne design og innovativ teknologi istedenfor det solide tradisjonelle. Jeg har i dag prøvekjørt syklene Multistrada og Multistrada Enduro. Fantastiske sykler begge to, og jeg må nok dessverre innse at slike sykler har nok en bedre sittestilling for min noe skjøre korsrygg. 160 hestekrefter, fire forskjellige kjøremoduser og en beskyttende kåpe med flere innstillinger. Dette er sykler som kan frakte fører, samt en god mengde bagasje, lange distanser på en svært behagelig måte. Jeg er nesten overbevist.