Rally mode er moro

Selv om varmen glimrer med sitt fravær blir det noen mil likevel.

Siden jeg har blitt en voksen mann som ikke liker å fryse har det blitt langt færre mil enn forventet, men i dag måtte jeg bare ut. Jaggu fant jeg noen grus-strekninger denne gang også. Takk til dere som har kommentert forrige artikkel, og dere som har sendt meldinger om hvor det finnes fine grusveier.

En liten pause og photoshoot på Karljohansvern.

Jeg begynner å bli mer trygg på grusen, og i dag bestemte jeg meg for å teste ut Rally Mode. Dette programmet har allerede blitt en favoritt. Her kan jeg velge hvor mye Tracktion Control jeg ønsker, og etter en stund ble det mer -og mer hjulspinn i svingene. Fantastisk morsomt når en kjenner bakhjulet slippe samtidig som en likevel har kontroll. Sykkelen kjennes lett og det er moro å leke seg med krefter som den har mer enn nok av på løst underlag.

Jeg har jo tidligere vist bilder av 790-en med sidevesker på sosiale medier. Den ble bred, men i dag var det første kjøretur med vesker på. De er riktig nok brede og kantede, men jeg tenker ikke over at de er på når sykkelen er i fart. Selv i litt høy hastighet merkes ikke veskene. Jeg valgte å ikke kjøpe toppboks. Jeg vil heller forsøke å få tyngden på bagasjen så lavt som mulig. Istedenfor toppboks vil jeg heller pakke i en vanntett bag på toppen. Tror sykkelen vil få bedre balanse da. Over påske skal jeg forsøke å få til et par dager på svenske grusveier, og håper det er blitt litt varmere når vi har pakket bort påskepynten.

I skogen med veskene på. Det begynner å bli tørt og fint på skogsbilveiene nå.