Sandefjords bidrag

BMW-motorrad Norge har gitt alle sine forhandlere en utfordring. De skal lage Norges råesete R nineT. Speed Motorcenter i Sandefjord er godt i gang med sitt bidrag.

previous arrow
next arrow
Slider

Hver forhandler har fått en sykkel til disposisjon, og et budsjett de kan bruke til styling. Dette er fremfor alt et markedsføringstiltak, men også en konkurranse. Vinneren blir kåret på Vårmønstringen på Lillestrøm i begynnelsen av mai. Det er publikum som til slutt avgjør hvilken sykkel som går av med seieren.

– Vår sykkel er kun utstyrt med deler fra BMW eller Wunderlich. Alt er bolt – on. Vi har ikke sveiset eller endret på konstruksjonen. Alle deler som blir brukt kan også våre kunder kjøpe hvis de ønsker, sier selger hos Speed Motorcenter Lars Frøyland.

Sykkelen har mange fine detaljer. Dessverre får dere som leser dette innlegget ikke ta del i detaljene med nærbilder. Jeg tok mange detaljbilder, men dessverre oppsto det en feil med minnekortet i kameraet. Bildene i sliden ovenfor ble tatt med telefonen, og har ikke all verdens kvalitet. Men, fortvil ikke! Sykkelen er ikke ferdig, og jeg kommer til å ta flere bilder senere.

Om du vil se sykkelen står den utstilt i Speeds salgsavdeling, og hver fredag etter klokken 13.00 jobber en mekaniker på sykkelen. Møter du opp kan du ta en prat med mekanikeren og komme med  forslag om hva som eventuelt kan gjøres med sykkelen.

– Vi har planer om å foliere tanken og andre deler. Temaet som du ser er sort og gull, og du skal ikke se bort i fra at folien vil bære preg av det. Vi vil beholde sykkelen en kort tid etter konkurransen, men det skal til slutt selges, forklarer Frøyland

Meld deg på å få tilsendt nyhetsbrev