Sesongen endelig i gang

Etter lange måneder med snø og kulde ble det endelig bart og varmt nok for et par korte turer.

En liten stopp i Åsgårdstrand for litt fotografering.

Selv om helgen hadde mange oppgaver som skulle fylles ble det litt tid mellom slagene til et par korte lufteturer. Det ble ikke så mange milene, men jeg ble i hvert fall kvitt de værste abstinensene. Multidstradaen fikk ny olje og nytt oljefilter i vinter, men jeg greide kunststykket å fylle litt for mye, derfor måtte jeg tappe litt før første testtur.

Etter jeg fikk justert oljemengden ble jeg så ivrig at jeg la ut på tur uten å sjekke lufttrykket i dekkene. Jeg merket kjapt at sykkelen oppførte seg litt annerledes og kjørte innom bensinstasjonen på Kopstad, og ganske riktig manglet det litt luft i begge dekkene.

Etter å ha vasket begge bilene og hjulpet Erik med å skifte olje på sin sykkel greide jeg å snike til meg nok en tur søndag ettermiddag. Turen gikk til Re og Tønsberg hvor jeg traff en annen kompis i samme ærend. Bortsett av en liten regnskur i Tønsberg ble det en knallfin tur. Temperaturen var helt perfekt og det kjennes godt å se så mange andre motorsykler på veien. Nå er det bare å glede seg over flere fine turer framover.