Sightsing i Harstad-området

De siste dagene har ikke værgudene vist seg fra sine beste sider. Jeg er ikke så god til å vente, så i dag det ble en liten tur i regnværet.

Minibyen Kasfjord rett fram.

Jeg har vært i Harstad et par dager nå, og jeg venter på at familien min kommer oppover slik at vi kan nyte noen rolige dager på en øy her oppe. Det blir fort kjedelig å være i ro når en er alene, og rastløsheten fikk meg ut på en liten tur rundt Kasfjord, Bremnes og Kvæfjord. En fin liten runde på smale og svingete veier.

Fant dette vakre gamle huset ikke langt unna Bremnes.

Det er utrolig spennende å kjøre på veier en aldri har kjørt på tidligere. Hva venter rundt neste sving? På en del av strekningen var det veiarbeid og «kolonnekjøring» med følgebil. Som motorsyklist ble jeg ekstra godt tatt vare på. Veiarbeidet besto i å legge et nytt lag med grus på den gamle asfalten før de senere skal legge ny og fin asfalt. Siden underlaget var grus ble jeg plassert rett etter følgebilen. Bra service, men det de ikke vet er at jeg kanskje trives aller best på grus 🙂

Det ble en rask lunsj i Kvæfjord før jeg losjerte meg inn med Mac-en på biblioteket i Harstad.

Nå venter en rolig uke, men jeg gleder meg allerede til turen hjem. Blir trolig to, kanskje tre overnattinger på vei hjem.

Selv om været ikke var av beste sort er det likevel fint på disse trakter nå.