Teller ned til langtur

rom2
En liten selfi var på sin plass. Jeg vet ikke helt med han i forgrunn, men den røde i bakgrunn passer inn i de fleste omgivelser. Også denne grønne.

Om en uke befinner jeg meg mest sannsynlig i Rogaland et sted. Jeg har i lang tid planlagt en tur over Setesdal og til Lysefjorden. Siden det er få som har ferie på denne tiden reiser jeg helt alene, hvilket passer meg bra. Da kan jeg bruke tid på det jeg liker aller best: kjøre sykkel og fotografere.

rom1
I bakgrunn kan du se tidligere Rom skole som nå er forlatt. Aner ikke hvorfor dette huset har stått tomt i mange år.

De siste dagene har jeg hatt noe vondt i ryggen. Dere som har fulgt bloggen husker sikkert at ryggproblemer var årsaken til at jeg byttet sykkel. I går hadde jeg skikkelig smerter da jeg skulle sitte, men jeg heiv meg likevel på sykkelen for en liten tur. Skulle egentlig bare en tur til Nykirke for å hente et festivalpass, men jeg tror det ble rundt seks mil. Istedenfor å ha mer vondt etter kjøring gir nå sittestillingen på sykkelen heller lindring. Tro det eller ei, jeg var bedre i ryggen da jeg gikk av sykkelen enn da jeg satte meg på.
Etter en stopp på Nykirke ble det en tur over til Re, videre til Ramnes, så Tønsberg, over Slagen og Åsgårdstrand før jeg igjen parkerte i Horten. Juni er en fantastisk måned. Varmt, grønne omgivelser og fuglekvitter når du får av deg hjelmen. Temperaturmåleren på sykkelen viste 22 grader de fleste steder, og det ble nesten for varmt i solen når det ble stopp i kjøringen. Hva kan man si? Livet smiler!

2 thoughts on “Teller ned til langtur

  1. Trenger du en tur kompis på rundtturer i Vestfold eller lengre turer, så er det bare å ta kontakt. Har selv lyst til å pakke primus, sovepose og kamera og ta en tur langs Norges vakre landskap, stoppe ved et tilfeldig lite vann, og sett camp 🙂 Drømmen er å kjøre «Pacific coast highway» i statene =)
    Holder selv til i Stokke, og kjører så og si hver dag selv, mest til og fra jobb, men så ofte som mulig turer rundt i Vestfold. Du får uansett ha en strålende sykkeltur, det er aldri feil med sykkelferie =)

Comments are closed.