Ventetida er snart over

Nå kommer den varme fine tida… Det nærmer seg men, i natt fikk vi en liten påminnelse om at det ikke er vår riktig enda.

I løpet av natten har la det seg litt hvitt på bakken her i Holtandalen. Det hvite dekket er forhåpentligvis er borte i løpet av dagen. Denne helgen var det tørt og opphold, men jeg synes fremdeles det er litt kaldt.

Hjemme i innkjørselen vår.

For snart  to uker siden var jeg en tur i London. Der var mc-sesongen allerede i gang. Selv om det ikke var noe syden-temperatur var det ganske mange to-hjulinger å spore i den tette storbytrafikken.

Når man først er I London og har litt tid for en selv må man jo innom en mc-butikk. Jeg tok turen ned til Metropolis Motorcycles. Jeg så for meg en stor Ducati-butikk med de nyeste og feteste syklene, men der tok jeg feil. Til og med i den lille butikken på fjellet i Holmestrand finner vi jo flere av de nyeste syklene. Det gjorde vi ikke her. Butikken som ligger nedenfor Tower ikke så langt unna Themsen hadde kun brukte Ducatier, hvilket kanskje ikke var så spennende. Forretningen har riktig nok Triumph også som merke. Bruktsykler var det derimot nok av. Jeg for min del kom hjem med en ny caps og en rød og fin t-skjorte.