Ventetiden er over

Nyvasket med nystrammet -og nysmurt kjede er Multistradaen klar for et nytt og spennende eventyr.

Endelig! Etter måneder med venting er det endelig Pinse og vi skal på tur. Åtte voksne karer skal fem hele dager kjenne på norske svingete veier.

Den opprinnelig tanken var å kjøre til Lofoten, men jeg hadde ikke lyst til å gjøre det alene. I november sendte jeg en forespørsel til venner med motorsykkel, om noen hadde lyst på en mc-tur til Lofoten. Det er langt til Nordnorge, og det var ikke så mange som har så mange dager til rådighet. Som et kompromi ble vi heller svanger med en tur til Nordvestlandet. På ingen måte et dårlig alternativ. Vi skal jo kjøre noen av de vakreste stekningene vi har i Norge. I nesten et halvt år har jeg ventet på denne turen, og i morgen drar vi. Dette blir årets høydepunkt.

 

Seks av oss starter i morgen tidlig i Horten. Vi skal kjøre opp gjennom Valdres og Valdresflye før vi omsider stopper syklene for kvelden i Vågå, nærmere bestemt på Brimi fjellstue. Her møter vi to deltakere til. De kommer fra Trondheim og skal være sammen med oss i tre dager før de setter kursen nordover igjen.

 

Videre går ferden til Geiranger, ned Trollstigen og til Kristiansund. Etter en overnatting her kjører vi Atlanterhavsveien til Molde og Vestnes. Videre til Ørsta, Volda, Norfjoreid og til slutt Førde. Neste etappe fortsetter mot Sognefjellet til Turtagrø, og Tindeveien ned til Årdal. Fra Årdal venter et nytt strekke over fjellet til Valdres og siste overnattingssted som er Tisleiedalen.

 

Her sier vi farvel til våre trønderske kametater før vi kjører over Golsfjellet til Nesbyen, gjennom Rukkedalen til Rødberg og Nummedalen hjem til Horten.

 

Jeg kommer ikke til å blogge daglig på denne turen fordi jeg vil nyte det å være på tur. Men, ikke vær redd. Turen vil bli dokumentert. Jeg kommer derimot til å legge ut bilder på sosiale medier. Følg meg gjerne på Facebook

Meld deg på å få tilsendt nyhetsbrev