Video fra Straand-treffet 2020

Årets utgave av Straand-treffet ble gjennomført tross strenge korona-tiltak. Riktignok i et mindre og annerledes format enn de to foregående år.

Det var god stemning å spore blant jentene i Wima som hadde tatt turen over fjellet fra Vestlandet.
I steden for prøvekjøringer ble det HUB-riding denne helgen. Her er en gruppe klar til avgang.

La oss håpe at restriksjoner og et vaksinasjonsprogram kan redde neste års Straand-treff. Slik at vi igjen kan prøvekjøre sykler og virkelig kose oss denne helgen i september.

Se flere videoer her

Årsaken til at denne videoen publiseres så sent er på grunn av at den skulle vært vist på et julebord for staben i Straand-treffet førstkommende helg. Som en slags kick-off i planleggingen av neste års treff, men nok en gang rammes vi av de strenge tiltakene.

Les flere motorsykkelhistorier her

Mens vi venter på neste sesong

Vi er midt i november og det er noen måneder til neste gang vi ses på veiene. Da er deg godt å tenke tilbake på den sesongen som var. For min del var det tidenes mc-sesong. Selv om Straand-treffet var noe annerledes enn tidligere ser jeg tilbake på denne helgen med et smil om munnen.

Jeg var en av de heldige som fikk lov til å kjøre en demosykkel opp og ned til treffet, en Honda CB 1000 R. Denne lagde jeg også en liten video på som du kan se her:

Test av Honda CB 1000 R