Hondas nye Africa Twin

Blant motorsager, kantklippere og snøfresere ble nye Africa Twin også lansert på lille Ulviken Motorsenter i Tønsberg.

Riktignok var det bare Adventure-versjonen som var utstilt i butikken, men likevel… Ikke så verst når man tenker på at dette er en forhandler som ikke satser stort innen tunge motorsykler. Africa Twin kommer i to versjoner. Adventure og Standard. Skal vi tolke denne ultralokale lanseringen vil jeg tro at Honda kommer med mange sykler til Norge.

Forrige helg skrev jeg at det var et godt avbrekk å besøke CPS og avdukingen av Triumphs Rocket 3 i høstmørket. I dag skinner i hvert fall solen, men selv om butikken er liten og ikke har så mye annet å by på hjelper slike event på ventetiden.

Siden Honda igjen bestemte seg for å satse på Africa Twin har det kommet mange slike ut på norske veier. Nye CRF 1100 er lettere og sprekere. Den fantastiske adventuremaskinen har blitt enda bedre. Blant annet kan de som sikrer seg et eksemplar bla seg gjennom en rekke funksjoner med ny touch-skjerm. Sykkelen er kompatibel med iPhone og i skjermen kan du via telefonen få opp Google sine kart. Pluss i margen for Honda 🙂