Mye spennende fra Indian denne sesongen

Forrige uke var jeg i Mysen og besøkte Spinnin Wheel og Børge Grefslie for å ta en prat om 21-modellene.

Nye Indian Chief ser spennende ut. Børge og jeg har sett litt næremere på 21-modellene. Se videoen vi har laget.
Børge Grefslie på Spinnin Wheel er optimistisk før sesongen.

Og Indian kan virkelig slå seg på brystet med mange spennende oppgraderinger denne sesongen. Foruten nye farger og små oppdateringer finner vi to spennede nyheter denne sesongen. Indian FTR kommer i en oppgradert versjon. Denne versjonen kommer på 17 tommers hjul og er mer rettet mot ren gatekjøring enn tidligere.

Ellers snakker Børge om nye Chief som ble lansert på onsdag. Denne kommer i tre versjoner. En Dark Horse, en Bobber Dark Horse og til sist Limited versjon som har fått mye detaljer i krom.

Indian har solgt bra de siste årene og Børge er optimistisk foran årets sesong. Han har mye spennende stående i butikken allerede, men den nye FTR-en og Chif-en må vi vente noen uker med å se i butikkene. Jeg gleder med til å prøve disse to modellene når det endelig blir sesong.

Denne uken er det Motorsykkelens uke. Jeg har i denne forbindelse laget en rekke podcaster, men det er jo morsomt og også ha noe mer visuelt å vise denne uken. Se filmen og drøm deg bort til sesong med ny sykkel. Enjoy!

Litt rigging før opptak.