Gamblernes by Las Vegas


Las Vegas svarte til forventingene. Denne byen er akkurat så glorifisert som man har fått inntrykk av gjennom amerikanske filmer og tv-serier.

lasvegas-33-edit

Vi bor på hotel Stratosphere. Et hotell meg 1600 rom. Hele første etasje er fylt med spillemaskiner, spisesteder og barer. Bygningen har også et 350 meter høyt tårn som gjør hotellet til byens desidert høyeste bygning. I toppen av tårnet er det en bar og en resturant. Det var et spektakulært syn å se ut over byen på nattestid.

Første kvelden tok vi turen ned til Freemont street. En gågate med et buet tak over. Denne gaten er fylt med casinoer og det yrer av liv her om kvelden. Hver time slukkes lyset utenfor casionene. Da vises et spektakulært et show oppunder taket. Klokken ti bivånet vi et Queen-show. Det var helt rått når We Will Rock You startet med noen forrykende videoeffekter.

Siste dagen ble det middag på Harley Davidson cafe nede på stripa, eller Las Vegas Boulevard for å være korekt. En spektakulær restaurant med Harleyer på vegger og i tak. Et sted med et gjennomført tema. Etter middag gikk vi en tur på stripa før vi tok taxi hjem til hotellet. Det blir forhåpentligvis tidlig kvelden i dag siden vi må kjøre klokken 05.30 i morgen for å unngå rushtrafikken i LA.

lasvegas-2-edit lasvegas-9-edit copy lasvegas-10-edit copy lasvegas-13-edit lasvegas-21-edit lasvegas-27-edit lasvegas-32-edit lasvegas-33-edit lasvegas-37-edit lasvegas-38-edit