Spøkelsesbyen som fikk nytt liv

Santa Rosa – Alberquerque

Mange av dere har kanskje sett filmen Wild Hogs. Komedien om de fire noe tilårskomne karene som mente de hadde fortjent en road trip på motorsykkel.

madrid-23-edit

Deler av denne filmen ble spilt inn i byen Madrid, i New Mexico. Byen var, før innspillingen, nærmest en spøkelsesby hvor ingen ting skjedde. I dag er dette en turistatraksjon, spesielt for bikere.

Restauranten som Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence, William H. Macy gjemte seg i, før de måtte ut å konfrondere de virkelige bikerne, heter i filmen Maggies Diner. Denne byggningen ble bygget opp kun for innspillingen, men ble stående igjen. Dessverre er det ikke et serveringssted i dag, men en suvernierbutikk hvor det selges spin-off prroduker fra filmen i storrt monn.

Ellers har vi i dag vært såvidt inne i Santa Fe National Park. På grunn av ekstrem skogbrannfare fikk vi dessverre ikke kjørt så langt inn, men fikk likevel et inntrykk av hvordan det ser ut. Ellert kan man kjøre ganske langt opp på et fjell her.

Nå er vi kommet fram til Alberquerque. En av motorsyklene har hatt et minde uhell med en støtte. For å få fikset dette måtte jeg kjøre på motorsykkel til nærmeste Harley-forhandler. Jeg kjørte på GPS, men på vei tilbake løsnet den elektroniske innretningen og dundret i bakken. Denne er nå dessverre historie, ikke så morsomt da Helge (giuden) hadde mye verdifull informasjon om denne og andre turer på den.madrid-11-edit madrid-13-edit madrid-15-edit madrid-16-edit madrid-21-edit madrid-22-edit madrid-23-edit