En sniktitt på motorsykkelen jeg skal kjøre til Nordkapp med – Zero SR-S

Jeg har vært på lageret til importør Erling Sande AS og tatt en næremere titt på motorsykkelen jeg skal kjøre.

Planleggingen er godt i gang og jeg gleder meg veldig til sommerens store begivenhet, nemlig å kjøre fra Lindesnes til Nordkapp på elektrisk motorsykkel.

Les mer om prosjektet her

Jeg er så heldig at jeg har fått låne en Zero SR/S av importøren Erling Sande AS. Foreløpig står motorsykkelen på deres lager i Drammen, men om ikke alt for lenge skal jeg også ut å prøvekjøre. Det er mye jeg lurer på om denne motorsykkelen. Hvor langt kan jeg kjøre med full oppakning, hvor lang er den faktiske ladetiden og hvordan er motorsykkelen å kjøre? Dette er bare noen spørsmål jeg sitter inne med. For en liten stund siden fikk jeg komme på besøk til importørens lager, for å se litt nærmere på tohjulingen som skal ta meg til Nordkapp.

Zero SR/S
Førsteintrykket av Zero-en er veldig bra. Det blir spennende å teste denne når sesongen er i gang.

Som fortalt i videoen skal denne utstyres med sidevesker og en 12 kilowatts lader. Med stor lader skal man kunne lade batteriet på cirka en time. Det vil si at jeg får en god pause midt på dagen under turen. Denne pausen har jeg tenkt til å utnytte til noe positivt. Som tidligere skrevet ønsker jeg å komme i kontakt med interessante mennesker jeg han intervjue underveis. Så hvis du er en slik person, eller kjenner en slik person, ikke nøl med å ta kontakt.

Overaskelse

Uten å røpe for mye kan jeg fortelle deg at det vil skje noe helt spesielt den første august klokken 12.00. Så er du interessert i motorsykler bør du følge arrangementet på Facebook.

Som også tidligere nevnt jobber seg med å få sponsorer. Så hvis du har en velfylt lommebok eller vet om et firma som kanskje ønsker å få sin merkevare fremmet, er det også fint om du hører av deg. Foreløpig har jeg fått låne motorsykkel av Erling Sande AS og ladeselskapet «Mer» vil være med å bidra.

Du tenker kanskje at å skaffe sponsorer bare er en sleip måte å finansiere en «ferie» på. Da vil jeg bare understreke at dette prosjektet vil, i tillegg til å være veldig spennende, kreve mye arbeid og koste ganske mye. Som du sikkert har fått med deg skal det lages film av turen og denne produksjonen er langt fra gratis. Selv med sponsorer må jeg punge ut med mye penger fra egen lomme.

Målet med denne turen er å lage en feel-good serie som viser mange av de flotte perlene av noen steder vi har i dette landet. Krydret med motorsykkelkjøring og intervjuer med mennesker jeg møter langs veien.