Motor24 blir til MC24-7

Logo for den nye nettsiden.

Motor24 har utelukkende vært en blogg som har blitt oppdatert når -og hvis- det skjer noe. Bloggen legges fra 1. august ned til fordel for et nytt online MC-magasin.

Det har vært veldig morsomt å lage og drive denne bloggen, men alt har sin tid. Jeg tar skrittet fullt ut og er i gang med å etablere www.mc24-7.no . I den forbindelse håper jeg du vil være med videre. MC24-7 vil bli et kommersielt drevet online MC-magasin, men jeg kommer likevel til å blogge. Endringen er at bloggen vil ligge på www.mc24-7.no.

Det er blitt mange som følger denne bloggen og jeg er ydmyk og takknemlig for at dere har tatt dere bryet med å lese innleggene på denne bloggen. Du som leser dette innlegget vil kanskje fortsette å lese om turer og motorsykler. Fint hvis du da melder deg på nyhetsbrev fra mc24-7.no.

Som et ledd i markedsføringen av mc24-7.no vil jeg denne sommeren kjøre en elektrisk motorsykkel fra Lindesnes til Nordkapp. Dette prosjektet er beskrevet tidligere i bloggen her, men jeg gjentar budskapet likevel. På den nye nettsidens Facebook-siden ligger det et arrangement som du kan digitalt være med på. Jeg håper du vil like og følge denne Facebook-siden. Her vil du finne spennende mc-stoff og oppdatering på fremdriften.

«Signingsferden» starter fra Lindesnes 20. juli og jeg har planer om å erklære nettstedet for åpnet på direkten via Facebook 1. august klokken 12.00. Facebook-arrangementet har fått en del interesserte allerede og jeg håper du som leser dette allerede har meldt deg på, hvis ikke er det ikke for sent. Jeg håper på litt oppmerksomhet når jeg skal kjøre selve turen, og det hadde supert om du vil kjøre sammen med meg et lite stykke.

Det vil bli flere innlegg om turer og spennende MC-stoff på det nye nettstedet.